Blandt de spændende individuelle rejser til Sydafrika, som Jesper Hannibal Rejser udbyder, finder du ”Sanselige Sydafrika”. Rejsen er en såkaldt Grøn Rejse, hvor du selv kører i hybridbil. På turen kommer du til at opleve et fantastisk dyreliv, betagende og dramatiske naturlandskaber, kendte vindistrikter, smage lækker afrikansk mad samt overnatte på dejlige, miljøvenlige hoteller i komfortable senge.

Hvis du leder efter mærker af høj kvalitet, hvad angår kropspleje, så er lyngby apotek stedet for dig. Her finder du et sortiment, der udelukkende inkluderer kvalitetsrige mærker, udvalgt særligt til dig. Et af mærkerne er Decubal - køb for eksempelvis Decubal Foot Creme, som holder dine fødder bløde og velplejede.

Trægården Kås er dit online byggemarked. De tilbyder et stort sortiment, lave priser, velassorteret butik og godkendt e-butik. Se deres store udvalg i netbutikken, lige her dk-onlinebyggecenter.dk. Tjek hjemmesiden, for at få informationer om åbningstider og produkter. Her kan du også finde en OUTLET-sektion med stærkt nedsatte varer, samt en online tilbudsavis. 

Når man færdes i et arbejdsmiljø, hvor man kan komme til skade, så er det vigtigt, at være opmærksom på sit arbejdstøj, og tjekke om det opfylder kravene til sikkerhed. Særligt fødderne er en overset kropsdel, så tjek en ekstra gang om dine sikkerhedssko beskytter fødderne optimalt og tjek http://www.pro-dress.com/shop/puma-1417s1.html, hvis du har brug for nogle nye.

I Savute i Botswana kan du opleve både kødædere og planteædere, når de søger ned mod Liyantif-floden for at få noget at drikke. Når du rejser med Livingstone, har du gode muligheder for at opleve den storslåede natur og det rige dyreliv i Botswana. Livingstone har styr på, hvad der rør sig, og hvor det er værd at tage hen. Hvis du er interesseret i en luksussafari i Botswana, kan de også arrangere det. Du kommer til at bo ...